Ceramic Guard2023-03-27T13:38:52+00:00

Glascoating voor de beste lakverzegeling

Wilt u uw auto optimaal beschermen? Kies dan voor een professionele keramische coating aangebracht door Carwash Texel. Waarschijnlijk heeft u eerder gehoord van deze duurzame lakbescherming, want de keramische coatings zijn namelijk door de jaren heen erg populair geworden bij autoliefhebbers. Glascoating is dé ultieme bescherming van uw autolak.

Bent u benieuwd welke behandeling uw auto nodig heeft? Maak hiervoor een afspraak. Rij bij ons langs voor een prijsindicatie op maat. U bent van harte welkom in Wezenland 11A Den Burg!

Ceramic Guard glascoating

Bij Carwash Texel maken we gebruik van de Ceramic Guard-lijn van Cartec. Ceramic Guard is een nieuwe doorbraak op het gebied van nano-keramische coating. Met de revolutionaire glascoating is het mogelijk om in één stap een zeer glanzende, gladde, duurzame en beschermende coating op de autolak aan te brengen. De coating verhoogt de hardheid van de lak, wat de krasbestendigheid en kwetsbaarheid aanzienlijk verbetert. Zo krijgt je lak een veel diepere glans en kleur. Daarnaast krijg je een ‘easy to clean’-effect en een sterke waterafstotende laag. Een keramische coating wordt vloeibaar aangebracht, zal zich binden met de lak en dan uitharden tot een superharde extra beschermingslaag. Deze laag beschermt uw auto tegen vele invloeden van buitenaf, denk aan: straatvuil, UV-staling, zure regen, pekel en insecten.

https://ceramicguard.com/nl/

Glascoating, hoe werkt het?

Ceramic Guard is een uniek product met een enorme doorbraak. De doorbraak start op moleculair niveau. Waar veel coatings gebruik maken van silicium oxide, ook wel bekend als SiO2, is bij Ceramic Guard het oxide (zuurstof) vervangen door carbon (koolstof). De moleculaire aanpassing het iCarbon+ molecuul, zorgt voor een betere laagdichtheid. Bij het gebruikelijke SiO2 verdwijnt er tijdens het uithardproces 30% van de laagdikte. SiCarbon heeft een verlies van maar 5%. Dit zorgt voor een geweldig resultaat.

Voordat we bij Carwash Texel een glascoating aan kunnen brengen, maken we de lak volledig schoon en vrij van oneffenheden. Om een mooi resultaat te bereiken vindt er eerst een dieptereiniging plaats door de auto secuur te wassen en kleien. De auto wordt vervolgens met een stoomreiniger ontvet zodat de auto helemaal vrij is van het laatste diepere vuil.

Vervolgens polijsten we de lak om een prachtig glanzend resultaat te bereiken. Zo verwijderen we alle oneffenheden zoals waskrassen, vliegeninslag en vogelpoep vlekken. Hierna wordt de lak en kunststof opnieuw volledig ontvet waardoor zijn originele diepe kleur terugkrijgt. Deze wordt dus gevoed en gelijk beschermd. Andere onderdelen, waar geen coating op dient te komen zoals rubber, wordt afgeplakt. Ook bieden we de optie om de velgen te behandelen.

Zodra we tevreden zijn met de kwaliteit van de lak brengen we met de hand de coating aan. Deze laag laten we kort uitharden. zodra de coating een zogenoemd regenboog effect krijgt, wordt het residu verwijderd en de coating helemaal uitgepoetst.

We adviseren jaarlijks onderhoud van de coating om het resultaat zo optimaal mogelijk te houden. Door middel van een bijgeleverde stempelkaart kan de coating tot wel 7 jaar worden bijgehouden en zijn effect behouden.

Wij zijn Cartec partner en verkooppunt

De medewerkers van Carwash Texel hebben een interne cursus gevolgd en hebben de nodige certificaten behaald. We mogen ons hiermee officieel gecertificeerde partner noemen van Cartec. Ook zijn wij ook een verkooppunt van Cartec’s productlijn Essentials: speciaal voor de échte autoliefhebber. Kom naar onze carwash en bekijk het volledige assortiment!

Cartexc
Cartexc

Wij zijn Cartec partner en verkooppunt

De medewerkers van Carwash Texel hebben een interne cursus gevolgd en hebben de nodige certificaten behaald. We mogen ons hiermee officieel gecertificeerde partner noemen van Cartec. Ook zijn wij ook een verkooppunt van Cartec’s productlijn Essentials: speciaal voor de échte autoliefhebber. Kom naar onze carwash en bekijk het volledige assortiment!

De meestgestelde vragen

hebben we alvast beantwoord, om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

Welke producten worden gebruikt bij car detailing?2023-03-27T12:44:35+00:00

In onze Car-detailing ruimte gebruiken wij producten van Cartec. Bij Cartec zijn er verschillende certificaten behaald door onze medewerkers voor interieur reiniging en poetsen/polijsten van de auto. Zo weten onze medewerkers precies hoe en welk product, gebruikt dient te worden.

Glascoaten jullie ook mijn auto?2023-02-22T14:24:48+00:00

Wij bieden ook de optie aan om uw auto te glascoaten. Dit doen wij met de producten van Cartec. Dit noemen ze bij Cartec ‘Ceramic Guard’. Prijs op aanvraag.

Moet ik een afspraak maken of kan ik zo langs de carwash rijden?2023-02-22T12:44:35+00:00

Auto detailing is op afspraak. Graag willen we de auto van tevoren zien. Vandaar ook dat de prijzen allemaal ‘vanaf’ zijn.

Zijn jullie gecertificeerd voor car detailling?2023-02-22T12:28:05+00:00

Ja, wij zijn Cartec gecertificeerd. Wij hebben een interne cursus bij Cartec Nederland gevolgd en het diploma’s in ontvangst genomen. Deze zijn uiteraard te vinden aan de muur!

0
Meter wasstraat
0+
Blije waspashouders
0
Wasboxen
Ga naar de bovenkant