De eerste kettingbaanwasstraat op Texel

Grootste autowasstraat van Texel

Familiebedrijf Carwash Texel opende in juli 2022 als eerste kettingwasstraat in Texel haar deuren. In onze 30 meter lange wasstraat kan 30 á 40 auto’s per uur gewassen worden. Wachten is dus verledentijd!

Geschiedenis CarWash Texel

Op Texel was voorheen geen autowasstraat dat voldeed aan goed autowassen. Hierdoor hebben de eigenaren van ABS Autoschadeherstel in 2014 een nieuwe wasstraat geopend genaamd ABS CarWash. Hiervoor hebben we een rollover-wasunit geplaatst en was gelijk succesvol. Inmiddels hebben we meer dan 1500 tevreden waspashouders.

Doordat de vraag groter werd naar meer functionaliteiten, capaciteit en programma’s is een nieuwe duurzame carwash geopend: CarWash Texel. Met een wasstraat en drie wasboxen worden meer auto’s in een kortere periode gewassen!

Aangesloten bij BOVAG

Carwash Texel is lid van BOVAG, Ons bedrijf is lid van BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.