Duurzaam autowassen2022-11-14T10:01:17+00:00

Milieuvriendelijk auto wassen

85% van het water in de wasstraat wordt gerecycled

Carwash Texel heeft een waterzuiveringssysteem waarbij 85% van het gebruikte water wordt gerecycled. Door hypermoderne techniek kan watergebruik worden gelimiteerd tot het maximale en is de carwash zuinig in gebruik.

Osmosewater voor een streeploos effect

De auto’s in de wasstraat alsmede de wasboxen worden nagespoeld met osmosewater voor een streeploos effect. Osmosewater, ook wel gedemineraliseerd water genoemd, is gezuiverd water. Dit is de puurste vorm van water en is vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling.

Loopt als een zonnetje

De carwash wordt door middel van 180 zonnepanelen op het dak voorzien van stroom. Het gehele pand wordt elektrisch verwarmd met infraroodtechniek en met een inverter systeem. De invertertechniek zorgt ervoor dat temperatuur op de gewenste en gemeten binnen- en buitentemperatuur wordt afgestemd. De inverter systemen hebben circa 30% lager energieverbruik dan de gebruikelijke systemen. Hierdoor besparen we op kosten en dragen we een steentje bij aan een beter milieu.

Wassen kan bij ons met WasPas of WasAbbo

De meestgestelde vragen

hebben we alvast beantwoord, om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken.

Wat is osmosewater?2023-02-22T12:27:25+00:00

Osmosewater, ook wel gedemineraliseerd water genoemd, is gezuiverd water. Dit is de puurste vorm van water en is vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Door osmosewater krijgt u een streeploos effect. Zo is uw auto weer spic en span!

Waarom noemen jullie jezelf een duurzame wasstraat?2023-02-22T12:27:25+00:00

Dat leggen we graag uit! Kijk op deze pagina wat wij allemaal doen aan duurzaamheid.

0
Meter wasstraat
0+
Blije waspashouders
0
Wasboxen
Ga naar de bovenkant